SPONZORJI

20 CHOCOLATE

Slovenska čokolada, narejena od zrna do tablice (from BEAN to BAR). Ustvarjena z EKOLOŠKO in ETIČNO pridelanimi surovinami. Njihova kakavova zrna so pridobljena izpod rok najizkušenejših kmetov na svetu. Leta 2016 so bili izbrani med TOP 8 slovenskih inovativnih produktov in tako dobili mesto v projektu ŠTARTAJ SLOVENIJA. Projekt je bil tako uspešen, da je prejel srebrno WARC nagrado, kot eden izmed najbolj inovativnih marketinških projektov na svetu.

ALLIANCE ASE

Strokovnjaki za projektantske, gradbene in svetovalne storitve na področju akcijskih in urbanih športov. Umeščanje infrastrukture za gorsko kolesarjenje, rolkarskih parkov, snežnih parkov, pump trackov in drugega, kar spodbuja razvoj turizma in aktivacijo lokalne skupnosti.

FURAM ZASE

Znamka, za katero stojita energična in zgovorna kolesarja. Znamka je nastala z namenom, da se vsi, v različnih situacijah spomnimo, da karkoli delamo, delamo to zaradi sebe. 

PARTNERJI

KOLESARSKA ZVEZA SLOVENIJE

Kolesarska zveza Slovenije (KZS) združuje društva, klube, organizacije in posameznike, ki se ukvarjajo s kolesarskim športom na območju Republike Slovenije in se v KZS združujejo z namenom, da bi skupno izvajali naloge, pomembne za razvoj kolesarskega športa, za razvoj kolesarske dejavnosti na splošno, predvsem pa razvoj slovenskih kolesarskih reprezentanc.

MTB.SI

Glavni gorskokolesarski medij v Sloveniji. Na mtb.si boste izvedeli vse, kar vas zanima o prireditvah, lokacijah, novostih, kolesarjih in še kaj. Na strani je tudi obsežen koledar vseh prireditev v Sloveniji in okolici.

PRIJAVIM.SE

Športni portal s koledarjem športnih dogodkov, predprijav na tekmovanja, objavami rezultatov in točkovanj.